Välkommen att fira IKEM 100 år!

Ulf Kristersson, ekonomisk-politisk talesperson för moderaterna. Katarina Stetler, ansvarig för området innovation på Kairos Future. Framtidsstyrelsens Anna Kartberg, Emil Lindén och Karin Comstedt Webb. Det är några av personerna du får lyssna till i samband med IKEM:s 100-årsjubileum den 11 maj.

I år är det hundra år sedan IKEM:s föregångare Sveriges Kemiska industrikontor bildades. Det vill vi fira tillsammans med er på våra medlemsföretag!
 
Under våra första hundra år har branschen bidragit med fantastiska innovationer och på många sätt varit motorn i samhällsutvecklingen. Varje dag bidrar våra medlemsföretag, med sina medarbetare, till att göra världen bättre på så många plan. Det ska vi stolt fortsätta att göra! 
 
Var med och prata framtid och fira våra första hundra år med stämma, spännande seminarium och festlig middag. 
 
Jubileet startar med årsstämma dit alla medlemmar är välkomna. Därefter arrangeras ett seminarium med fokus på framtiden. 
 
Med hjälp av bland andra yngre representanter från IKEM:s medlemsföretag - "Framtidsstyrelsen" - diskuterar vi möjligheter och utmaningar för branschen i framtiden. Förutom Framtidsstyrelsens Anna Kartberg, AstraZeneca, Emil Lindén, Bergo Flooring och Karin Comstedt Webb, HeidelbergCement deltar Ulf Kristersson, ekonomisk-politisk talesperson för moderaterna, Katarina Stetler, Director Innovation på Kairos Future och Anders Fröberg, vd på Borealis och ordförande för IKEM. IKEM är också representerat av Greta Hjortzberg, ansvarig för kompetensförsörjning, och Louise Fornander, kemikalieexpert. 
 
Moderator är Cecilia Garme, politisk frilansjournalist och fil dr i statsvetenskap. 
 
Missa inte detta unika tillfälle till kunskap och inspiration. Seminariet följs av middag med mat, dryck och underhållning. 
 
Kom till Garnisonen, ingång Linnégatan 87 F, i Stockholm torsdagen den 11 maj
 
- Årstämman börjar kl 15.30 (kaffe från 15.00) i hörsalen
- Framtidsseminariet börjar kl 16.15 i hörsalen
- Drink och middag kl. 17.30 i restaurang K-märkt
 
Ta chansen att bli inspirerad, träffa branschkollegor och fira tillsammans.
 
Varmt välkomna!
 
Jonas Hagelqvist och Magnus Huss
Vd och vice vd för IKEM - Innovations- och Kemiindustrierna

 


Kostnad för seminarium och middag: 500 kronor (ex moms)

Sista anmälningsdag är måndagen den 1 maj.