Kemikaliedagarna

Den 17-18 oktober är det dags för årets upplaga av Kemikaliedagarna. Varmt välkommen till Gothia Towers i Göteborg för två dagars konferens fullspäckad med aktuell, matnyttig och tankeväckande information från myndigheter, akademi och industri.

Vi inleder med lunch den 17:e och avslutar runt 15-tiden den 18:e. Mer information kommer snart.


Kemikaliedagarna är kemiindustrins årliga träffpunkt och vänder sig framförallt till dig som arbetar med kemikaliekontroll, säkerhet, hälsa eller miljö, men kan också vara intressant för dig som vill lära dig mer om aktuella kemikaliefrågor i samhället och ta del i debatten.

Kemikaliedagarna är ett utmärkt forum för att uppdatera sig på aktualiteter inom kemikalieområdet, utbyta erfarenheter med kollegor i samma bransch och träffa myndighetsrepresentanter under avslappnade och trevliga förhållanden. Konferensen är öppen för både IKEM:s medlemsföretag och icke-medlemmar.  I år samarbetar vi med KTF i genomförandet av Kemikaliedagarna, vilket kommer att bidra med ytterligare djup och bredd.

Vi planerar att precis som de senaste åren erbjuda en kurs förmiddagen på konferensens första dag. Reservera därför både den 17 och 18 oktober i din kalender!