Träffpunkt IKEM västra Sverige

Region västra Sverige är en av våra aktiva regioner när det gäller nätverksträffar

Vi anordnar två gånger per år Träffpunkt IKEM - det vill säga nätverksträffar för medlemsföretagen i regionen där vi presenterer nyheter och aktuella ämnen. Har du tips eller önskemål på vad du skulle vilja att vi tog upp, tveka inte att höra av dig. Vill du vara med i våra nätverk? Hör av dig.

Träffpunkt IKEM Västra Sverige

Här kan du se aktuella nätverksträffar som ordnas i din närhet. Syftet med träffarna är att under informella former skapa ett kontaktnät mellan företagen i regionen och att vi förmedlar aktuella arbetsgivarfrågor. 
Vi anordnar två gånger per år Träffpunkt IKEM - det vill säga nätverksträffar för medlemsföretagen i regionen där vi presenterer nyheter och aktuella ämnen. Har du tips eller önskemål på vad du skulle vilja att vi tog upp, tveka inte att höra av dig. Vill du vara med i våra nätverk? Hör av dig!
 
Nätverksträffar med arbetsgivarfokus i din region. Ta tillfället i akt och träffa kollegorna på företagen i din närhet. Anmäl dig till våra träffar!
Är du ny som medlem eller ny på jobbet? Kontakta ditt regionkontor för att höra hur Träffpunkt IKEM fungerar i din region.
 
På vårens Täffpunkt IKEM gick vi igenom GDPR med HR-inriktning.
Till våren 2019 håller vi på och sätter programmet men datum kan du se nedan så se till att boka upp i din kalender
 
När och var:
På alla platser börjar vi kl 12.00 med gemensam lunch. Träffpunkten startar sedan kl 12.45 och avslutas 16.45.
Vi kommer vara i i Växjö 6 mars, Jönköping 7 mars, Örebro 13 mars, Norrköping 14 mars, Malmö 19 mars, Stockholm 21 mars, Sundsvall 26 mars och Göteborg 28 mars.
 

Anmälan till träffarna kommer läggas upp när programmet är fastställt. Notera datum redan nu.

 
Varmt välkommen!

Dan Sahlén
Regionansvarig Västra Sverige

 

Anmälan Träffpunkt IKEM