Medlemmarna tycker

Vi har pratat med några av våra medlemsföretag för att få veta lite om vad de tycker om oss och om medlemskapet. Här kan du läsa om vad några av dem säger.

Ett medlemskap, många fördelar

Trygghet, professionell rådgivning, stöd inom arbetsrättsfrågor, kompetensutveckling, tillgänglig  support, kunnigt bollplank och någon som driver branschfrågor på en bred front. Det är bara några av fördelarna med ett medlemskap i IKEM. Orden är hämtade från medlemmarna själva.

Så här låter några av rösterna
 

Våra medlemmars tankar om framtiden

Tillsammans med medlemmarna arbetar vi på IKEM för att stärka konkurrenskraften för vår bransch. Ju fler vi är, desto starkare blir vi. Att jobba nära medlemsföretagen, lyssna, samla in tankar och önskemål är en viktig del av arbetet. Vilka önskemål och tankar har våra medlemmar inför framtiden?

Det här är några av svaren
 

Goda råd bara ett samtal bort

IKEM:s arbete handlar om att stötta dig som arbetsgivare och att driva branschfrågor. Det kan vara små och enkla frågor eller större och knivigare. Som medlem är du alltid välkommen att höra av dig. Vi hjälper till så fort vi kan och är alltid bara ett samtal bort. Vid vilka tillfällen uppskattar våra medlemsföretag att vi stöttar och hjälper till?

Läs några av svaren här