Skriv ut
Cirkulär ekonomi

BioInnovation: Cirkulära flöden efterlyses!

Nu öppnar BioInnovation utlysning för material med biobaserade komponenter designade för cirkularitet. Projekt kan söka upp till sex miljoner kronor. 7 november bjuder BioInnovation in till informations- och matchmakingmöte i Stockholm, välkommen!

Vill du veta mer om utlysningen och hitta projektpartners?

Missa inte BioInnovations Informations- och matchmakingmöte 7 november då utlysningen ”Material med biobaserade komponenter designade för cirkularitet” öppnas. På mötet träffas aktörer som är intresserade av att bidra med idéer och kunskap i framtida projekt. Ta möjligheten att ställa frågor, pitcha din idé och knyta värdefulla kontakter. Deltagandet är kostnadsfritt.

Informations- och matchmakingmöte 7 november
Tändstickpalatset, Västra Trädgårdsgatan 15, Stockholm
Klockan 13:00 - 17:00

Anmälan till matchmakingmötet

  • Vi söker projekt som vill utveckla nya materiallösningar som innehåller biobaserade komponenter, eller nya processer för återvinning och produktion.
  • Det som utvecklas ska vara designat för cirkulära flöden.
  • Projekt kan söka upp till sex miljoner kronor i utlysningen som öppnar i november.


Vi lanserar även vår strategiska agenda 7 november

Cirkulär bioekonomi formar framtidens samhälle


I samband med informations- och matchmakingmötet kommer vi att lansera vår strategiska agenda. I BioInnovations strategiska agenda tittar vi närmare på cirkulär bioekonomi som begrepp, bioekonomin som område i stort, samt de förutsättningar och behov som lägger grunden för hur programmets kommande utlysningar och aktiviteter ska utformas.

Ansökningsguiden

Ta del av BioInnovations Ansökningsguide. Guiden definierar ett antal centrala begrepp som ska användas för att beskriva projektets ambition för teknik, marknad och hållbarhet i samband en ansökan.

Här kan du läsa mer om Ansökningsguiden

 

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in