Skriv ut

Dags för vårens HSM-träffar!

Kemikalier och brott är fördjupningsämnet för våra HSM-träffar som inleds redan 14 februari i Stockholm. HSM-träffarna vänder sig särskilt till dig som är medlem i vår branschförening och arbetar med säkerhet, hälsa, miljö eller security. Andra orter är Malmö, Göteborg, Sundsvall och Växjö. I Växjö ägnar vi lite mer tid åt plastfrågor. Du som är medlem i branschföreningen får delta utan kostnad. Välkommen med din anmälan.

I år kommer vi att starta träffarna med ett fördjupningsavsnitt om kemikalier och brott, där Anna-Karin Tunemalm från FOI kommer och föreläser. Anna-Karin kommer att lyfta frågor kring hur vi motverkar terroristbrott och att kemikalier hamnar i orätta händer.

På HSM-träffarna tar vi alltid tar upp aktuella ämnen som kan röra sig inom kemikalielagstiftning, yttre miljö, kemisk arbetsmiljö, transport av farligt gods för information och diskussion.

Ett viktigt syfte med träffarna är också att du ska få möjlighet att ställa frågor och dela erfarenheter med kollegor. Därför tar vi gärna emot synpunkter och önskemål om frågor som just du vill lyfta i förväg.

Vi vill gärna få in dina önskemål och frågor inom ett specifikt område. Hör av dig till någon av oss. 


Här ses vi!

Stockholm 14 februari
Göteborg 20 februari
Malmö 13 mars
Sundsvall 20 mars
Växjö 4 april

Upplägg av HSM-träffarna

Kaffe serveras från kl 9 och vi börjar 9.15. I Växjö är kaffe från kl 9 med början av programmet kl 9.30. Dagen avslutas med en gemensam lunch.

Länklista

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in