Skriv ut

Utskrift

Skriv ut

IKEM i Almedalen

På söndagen inleddes årets Almedalsvecka i Visby. Förutom politikertalen, som alla kan se på TV, arrangeras mängder av seminarier och möten. IKEM är på plats och arrangerar runda bordssamtal med nära 80 särskilt inbjudna gäster.

Almedalsveckan i Visby inleds med strålande sol. Trots något vikande intresse är antalet seminarier som arrangeras under årets Almedalsvecka över 3 000. Politikerveckan på Gotland är fortfarande Sveriges största näringspolitiska arrangemang, även om många organisationer, precis som IKEM, väljer att satsa mer på möten i specifika frågor än på seminarier.

I år har IKEM en egen trädgård där IKEM och medlemsföretagen under veckan arrangerar runda bords-samtal om miljöprövningarna, koldioxidinfångning, returraffinader (kemisk plaståtervinning), substitution, EU:s sociala pelare och stegvis övergång till biobaserade råvaror (massbalans). Närmare åttio särskilt inbjudna gäster har tackat ja till att delta i samtalen, politiker, myndigheter, miljöorganisationer, andra branschorganisationer och medlemsföretag.

Många medlemsföretag arrangera egna seminarier under Almedalsveckan eller medverka på scen i seminarier arrangerade av andra. Följ gärna IKEM på twitter för att följa debatten i våra frågor och få direktinformation om vad som sägs under veckan.

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in