Skriv ut

Utskrift

Skriv ut

Industridagen 2019

Boka Industridagen 30 september i Sandviken. Med Industridagen vill vi skapa starkare samverkan mellan industrin, lärosäten och utbildning samt regioner för att säkra industrins konkurrenskraft.

Stefan Löfven hälsar välkommen till Industridagen!

Industridagen 2019 är en heldag med utgångspunkt i förändring där vi belyser och jobbar för att lösa de knutar som finns och ta nästa steg för ett än starkare Sverige. Det är i samverkan mellan industriföretag, lärosäten och offentliga aktörer som framgång skapas. Det industriella Sverige är många berättelser om olika regioners utveckling, där möjligheter till omställning, anpassning och en trygg bas i symbios ger framgång globalt.

Sandviken är platsen för årets Industridag. I Sandviken och Gävleborg finns en lång industriell tradition med såväl stora som små verksamheter i olika branscher. Länet, och dess företag, brottas med samma problem som andra företag och län och det handlar främst om att utveckla kompetensen på kort och lång sikt. Regionen har inlett en mycket intressant utvecklingsresa och i den krokat arm med många intressenter från utbildning, regional utveckling och industriell utveckling – lokalt, nationellt och globalt.

Om du vill ha inbjudan e-postad till dig följ länken. 

Länklista

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in