Skriv ut

Kemikaliedagarna - En coctail av nytta och nöje

Det finns fortfarande några platser kvar till Kemikaliedagarna i Lund den 16 – 17 oktober, och vi hoppas att just du tar tillfället i akt och kommer dit!

På bekvämt promenadavstånd från tågstationen i Lund ligger stadshotellet där årets Kemikaliedagar går av stapeln. Kemikaliedagarna är kemiindustrins egna konferens där vi diskuterar aktuella frågor inom bland annat kemikalielagstiftning, kemisk arbetsmiljö och kemikaliesäkerhet.

I år invigs kemikaliedagarna av Jukka Malm – Deputy Executive Director på ECHA - som kommer att berätta om möjligheter och stötestenar i den framtida europeiska kemikaliepolitiken. Regeringens särskilda utredare professor Christina Rudén avrapporterar sina slutsatser från utredningen om kemiska coctaileffekter; Hur kommer vi att göra riskbedömning av kemikalier i framtiden? Första dagen avslutas därefter av den prisbelönte författaren tillika kemiprofessorn Ulf Ellervik som föreläser om droger, gifter, sprängämnen och ond bråd död.

Dessutom deltar kemikalieinspektionen, den nya arbetsmiljömyndigheten Mynak och MSB med de senaste regulatoriska och vetenskapliga nyheterna på kemikalieområdet!

För den som vill ges även en halvdagsutbildning i praktisk toxikologi i samband med konferensen.

Säkra din plats redan idag!

Välkommen!

Länklista

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in