Skriv ut
Välkommen till Kemikaliedagarna 2019!

Kemikaliedagarna största konferensen för kemiindustrin

Då var det dags igen! Årets viktigaste kemikaliekonferens kommer att äga rum 16 till 17 oktober på anrika Grand Hotel i Lund.

Precis som 2018 samverkar vi på IKEM med Kemisk Tekniska Företagen om arrangemanget och vi har ett mycket spännande program på gång.  Vad säjs om Lundaprofessorerna Ulf Ellervik och Torbjörn Fagerström? Eller vill du veta mer om Mynak - den nya myndigheten för arbetsmiljökunskap eller om forskningsinstitutet RISE? Cocktaileffekten – finns den? Och hur ser den ende kemisten i Sveriges riksdag på kemikaliernas roll?

Missa inte chansen att få veta det senaste, hämta inspiration och träffa myndighetsrepresentanter och branschkollegor. Inom kort kommer ett första utkast till program att finnas på IKEM:s webb. Men skriv för säkerhets skull in Kemikaliedagarna 2019 i din kalender redan nu!

Förutom ett spännande konferensprogram kommer vi som vanligt erbjuda en kurs på förmiddagen första dagen. I år blir halvdagsutbildningen ägnad åt ”Toxikologi i praktiken”, med Jennie Andersson (European Registered Toxicologist) som kursledare.

Länklista

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in