Skriv ut

Utskrift

Skriv ut

Kris- och säkerhetskonferens

Välkomna på kris- och säkerhetskonferens 27-28 november 2019 på Arlanda! Konferensen handlar om krisberedskap och säkerhetsarbete för industrin. Vi arrangerar konferensen tillsammans med Industriarbetsgivarna.

- Vi tänker på säkerhet utifrån perspektiven security, arbetsmiljö och yttre miljö. På agendan står informationssäkerhet, personsäkerhet, säkerhet mot terrorism och sabotage, klimathändelser och lite till. Naturligtvis kommer även den nya säkerhetsskyddslagen att presenteras.

Målgruppen för denna konferens är du som arbetar med säkerhet, hälsa, miljö, security, kriskommunikation på Industriarbetsgivarnas och IKEM:s medlemsföretag men också site- och produktionschefer.

Konferensen hålls lunch till lunch på Radisson Blu Arlandia Hotel, Arlanda. Konferensen är till självkostnadspris och boende ingår inte. Men vi har reserverat ett antal rum på Arlandia Hotel, som du kan boka på denna sida. Observera att rummen finns reserverade fram till 17 oktober därefter släpps de.

- Vi kommer att publicera mer utförlig information på webben. Titta gärna in då och då under fliken Utbildning & Aktiviteter.

Bokning av reserverade rum

Här kan du boka av reserverade rum på Radisson Blu

Mer information om Radisson Blu hittar du här

Här kommer du till konferensen på sidan Utbildningar och aktiviteter

Kontakta Märit Hammaström om du har frågor kring konferensen.

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in