Skriv ut

Med en inloggning får du mer!

Om du är medlem i IKEM är vår rekommendation att du skaffar inloggning till den nya webbplatsen. Med inloggningen får du mer information och bättre service.

Du som hade inloggning

Du som hade en inloggning på gamla webbplatsen och din e-postadress som användarnamn behöver inte ordna en ny inloggning.  Det räcker med att du klickar på Glömt lösenord så är allt klart. 

Om du klickat på Glömt lösenord och får ett meddelande som säger att du inte har något konto behöver du klicka på Logga in och Skapa en inloggning.

Skapa en ny inloggning 

Med företagets organisations- och medlemsnummer ordnar du inloggningen genom att fylla i ett formulär. När du är klar med formuläret öppnar du e-postprogrammet. I din inkorg ska det ligga en  "Aktiveringslänk" som du måste klicka på inom 48 timmar. Normalt tar det endast någon minut innan du får aktiveringslänken till inkorgen. 

Det är viktigt att du klickar på "Aktiveringslänken". Om du inte gör det har du inte fått igång ditt konto, vilket innebär att du inte får tillgång till den information som medlemskapet medger. 

Hittar du inte aktiveringslänken?

Om du inte hittar någon aktivieringslänk i inkorgen kan det bero på att den hamnat i din skärpkorg eller SPAM-korg. Sök i dessa inkorgar och klicka på aktiveringslänken därifrån. 

Länklista

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in