Skriv ut

NanoForum - konferensen där stora sinnen möts

Temat för årets konferens är Nano Medicine, där ämnen forskning, entreprenörskap och utveckling av kvalitetssäkring står i fokus. Välkommen till Uppsala 12 november. Arrangör är SwedNanoTech.

NanoForum Summit den 12 november i Uppsala är så nära julafton man kan komma när man ägnar arbetsdagarna åt monumentala stordåd på nanometerskalan. När kommer kvantdatorn från Wallenbergcentret på Chalmers? Vem blir första användaren på ESS? Affärsänglar – finns dom? Vad är nästa satsning för Saeid Esmaeilzadeh – kemisten, entreprenören och investeraren som kammat hem utmärkelser som Årets entreprenör, Biotech Builder Award och Innovative Pioneer Award?

  • 12 november klockan 9.00, Norrlands Nation

På NanoForum skapar vi meningsfulla möten kring de viktigaste ämnena för vår framtid. Med en mycket relevant publik, inklusive beslutsfattare, investerare, forskare i världsklass och företagare, är NanoForum det viktigaste mötet för det skandinaviska Nano-samfundet.

Förbered dig för en sinnesrörande resa i de minsta världarna.

SwedNanoTech-medlemmar har ett rabatterat pris för konferensen, och de som ännu inte ingår i nätverket kommer automatiskt att få medlemskap resten av 2019 med köpet av en biljett. 

Du hittar hela programmet på www.nanoforum2019.com.
Här kan du anmäla dig

Till webbplatsen för SwedNanoTech

Mer information om NanoTech kontakta Åsalie Hartmanis, vd
Telefon: +46 70 – 375 73 83
E-post: asalie.hartmanis@swednanotech.com

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in