Skriv ut

Välkommen till våra spännande utbildningar och aktiviteter

Jobba smart och lär dig strategisk lönebildning, eller kanske en grundkurs i arbetsrätt är lockande? Passa på och anmäl dig redan nu. Både kursen i lönebildning och arbetsrätt ges i slutet av januari. Medlemmar i branschföreningen är välkommen till HSM-träff 14 februari i Stockholm då vi tar upp temat "Kemikalier och brott".

IKEM har lång erfarenhet av att hålla utbildningar, seminarier och konferenser. Vi värnar om att hålla en hög kompetensnivå. Andra honnörsord är att vi alltid ska vara aktuella och relevanta. Alla medlemmar i IKEM har mycket förmånliga priser.

Vi vill också flagga för att du som är medlem i till exempel branschföreningen har möjlighet att gå på vissa aktiviteter som vänder sig till arbetsgivarföreningen och vice versa. Men även du som inte är medlem kan gå på de flesta kurser, konferenser et cetera hos oss. Vilken prisnivå som gäller för dig är tydligt angivet under  ”Utbildningar och aktiviteter”.

Ett axplock

”Jobba smart – lär dig strategisk lönebildning”

Denna kurs vänder sig till dig som sitter med i företagets ledningsgrupp, jobbar med HR eller är produktionschef och ansvarar för företagets löneprocess.
29 januari i Stockholm. Anmäl dig senast 22 januari.

Läs mer ”Jobba smart – lär dig strategisk lönebildning”

”Grundkurs: Arbetsrätt för dig som jobbar med personalfrågor”.

Lär dig de viktigaste delarna av arbetsrätten. Vi varvar teori med praktik och garanterar en både rolig och matnyttig kurs. Två heldagar till pangpris. Medlemmar har alltid rabatt.
30-31 januari Göteborg

Läs mer ”Grundkurs: Arbetsrätt för dig som jobbar med personalfrågor”.

”Hej medlem! Dags för HSM-träff Stockholm”

Våra HSM-träffar (Hälsa Säkerhet Miljö) vänder sig särskilt till dig som är medlem i vår branschförening. Träffen i Stockholm har som tema "kemikalier och brott", men vi tar även upp andra aktuella ämnen. Innehållet är alltid rykande färskt och ger dig chansen att träffa kollegor och oss experter. Dessa träffar äger rum på flera orter.
14 februari Stockholm

Läs mer ”Hej medlem! Dags för HSM-träff Stockholm”

Information om vårens utbildningar och aktiviteter här

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in