Skriv ut

Utskrift

Skriv ut
Henrik Stävberg tillträder som ny förhandlingschef 1 juli 2020 på IKEM.
Foto: Bengt Säll

Henrik Stävberg blir förhandlingschef på IKEM

Den 1 juli tillträder Henrik Stävberg som ny förhandlingschef på IKEM – Innovations- och kemiindustrierna i Sverige AB. Henrik har varit anställd sedan 2012, först som förhandlare och rådgivare och därefter de senaste fem åren som biträdande förhandlingschef.

- Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta att utveckla IKEM:s förhandlingsorganisation och våra partsrelationer. Detta samtidigt med att fortsatt bidra till ett väl fungerande samarbete inom industrin och inom Svenskt Näringsliv, säger Henrik Stävberg.

Henrik efterträder Lars Askelöf som går i pension till sommaren efter åtta år som förhandlingschef på IKEM.

IKEM – Innovations- och kemiindustrierna i Sverige företräder 1.400 svenska och utlandsägda företag med cirka 70.000 medarbetare. Vi är en bransch- och arbetsgivarorganisation för företag som arbetar med kemi i vid bemärkelse, både som tillverkare, distributörer och som användare. Företagen är kemi- och plastindustrier, läkemedelstillverkare, raffinaderier eller biokemi- och bioteknikföretag. IKEM företräder också medlemmar från t ex sten-, tvätt-, metall- och återvinningsindustrin i arbetsgivarfrågor.

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in