Skriv ut

Hög tid att nominera till arbetsmiljöstipendiet!

Har du någon på din arbetsplats som brinner för att du och dina kollegor ska ha en säker och trivsam arbetsmiljö? Ett skyddsombud eller chef som gör bra insatser, som du litar på, som du kan fråga om det mesta. Nominera till Arbetsmiljöstipendiet 2020! Sista dag att nominera är 15 maj!

– Det finns många duktiga, engagerade personer i vårt arbetsliv väl värda att uppmärksamma. De gör ett väldigt viktigt arbete, inte bara genom att skapa en säkrare och hälsosammare arbetsmiljö. Deras arbete är också ett betydelsefullt kitt som håller ihop och påverkar allt från trivseln till företagets effektivitet, säger Maria Schönefeld, vd på Prevent.

Arbetsmiljöstipendiet har delats ut av Prevent sedan 1994. Det går till chefer och skyddsombud som jobbar på privata företag och som aktivt arbetar för att utveckla och förbättra arbetsmiljön.

År 2019 gick Arbetsmiljöstipendiet till Oskar Olsén, platschef på Nytorps Rör i Farsta och Jan Åkesson, it-revisor och huvudskyddsombud på Siemens huvudkontor i Solna. De fick vardera 15 000 kronor.

Nominera här

Sista dag för att nominera en chef eller ett skyddsombud till årets stipendium är 15 maj. Vinnarna utses i början av hösten.

Mer information och hur du nominerar kan du läsa om här på Prevents webbplats

Kontakt

Maria Schönefeld, vd Prevent 070-523 63 83,
Linda Klevelid, kommunikatör Prevent +46 73-655 91 18.

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in