Skriv ut

HSM-träffar: Vi kommer till dig!

Nu ger vi oss ut på turné för att träffa dig som jobbar med hälsa, säkerhet eller miljö på något av våra bransch-medlemsföretag. Med andra ord – det är dags för HSM-träffar! Om du inte har möjlighet att resa kan du vara med via webbsändning. Träffarna vänder sig till dig som är medlem i IKEM:s branschförening. Välkommen!

Vi vet att din arbetsdag är fylld av frågor som ”Hur vet man att ventilationen är tillräcklig för att uppfylla kraven i exponeringsscenariet?” och ”När ska man genomföra ett samråd om man söker om ett nytt miljötillstånd?” eller ”Vad behöver jag rapportera för information till produktregistret?”

HSM-träffarna är till för dig så du ska få en snabb-uppdatering på vad som är på gång inom dina områden, för att vi ska få lära känna dig lite bättre och inte minst för att du ska få träffa kollegor från andra företag som jobbar med samma sak som du. På de här träffarna har du möjlighet att få svar på just dina frågor!

Vi kommer att gå igenom läget på arbetsmiljö-, kemikalie-, och miljöområdet, det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor och diskutera aktuella ämnen. Vilka krav är det rimligt att myndigheterna ställer i ett miljötillstånd, kommer arbetsmiljöverkets nya regelstruktur påverka dig och hur ska man förbereda sig för de nya CLP-rapporteringskraven till giftinformationscentralen?

Webbsändning

För er som inte har möjlighet att resa till någon av de planerade träffarna, men ändå vill ta del av presentationerna finns det också möjlighet att lyssna via länk. Observera att ni behöver anmäla er som vanligt, men ange att ni deltar via webben.

En länk kommer att skickas ut till er som anmält detta i tid inför mötet.

Orter och datum

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in