Skriv ut

Utskrift

Skriv ut
Från vänster i bild BioVentureHub och Testa Center.

Startupbolag inom life science - Välkommen på seminarium

I december presenterade regeringen Sveriges nya life science-strategi. Ambitionen är att Sverige ska vara en ledande life science-nation och för att det ska bli verklighet behövs både dagens stora väletablerade industriföretag, satsningar på FoU och nya innovativa bolag som växer och bidrar till sektorns utveckling och tillväxt.

Sverige satsar mycket pengar på att ligga i framkant när det gäller FoU, men vad tycker egentligen startup-bolagen om satsningarna? Vad behöver de för att växa och utvecklas i Sverige, så att vi på sikt kan få utväxling på alla satsade skattekronor?

Den frågan är i fokus under två seminarier som IKEM arrangerar tillsammans med BioVenturHub i Mölndal och Testa Center i Uppsala.

Vid seminarierna presenterar vi en rapport om startupbolagen inom life science där vi låtit de nya bolagen själva berätta om sin situation.

BioVentureHub - Göteborg 21 februari

Välkommen till ett seminarium som tar upp hur riskkapital kan säkras till sektorn och vilka regelförändringar som behövs för att underlätta startupbolagens tillväxt. Vi avslutar med gemensam lunch och rundvandring på BioVentureHub.

Mer information om programmet och länk till anmälan 

Testa Center - Uppsala 24 februari

Välkommen till ett seminarium som bland annat tar upp vilka förutsättningar som behövs om startupbolagen ska kunna ta steget till fullskalig produktion och hur svensk näringspolitik kan gynna den resan. Vi avslutar med gemensam lunch och rundvandring på Testa Center.

Mer information om programmet och länk till anmälan 

Varmt välkommen!

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in