Skriv ut

Utskrift

Skriv ut

Tredje Framtidsstyrelsen utsedd

Nu är den tredje omgången Framtidsstyrelse utsedd där yngre medarbetare får möjlighet att ingå i ett nätverk med kollegor från andra av IKEM:s medlemsföretag.

Framtidsstyrelsen bildades i samband med IKEM:s 100-årsjubileum och är en unik chans för medarbetare i IKEM:s medlemsföretag att under två år delta i ett utvecklings- och ledarskapsprogram. IKEM vill förbättra kunskapsöverföring, öka inspirationen och bygga kompetens för innovations- och kemibranschens framtida ledare. Varje Framtidsstyrelse rekryteras för en period på två år då de träffas vid ungefär sex tillfällen.

Tillsammans med representanter för IKEM och externa föreläsare diskuteras de stora framtidsfrågorna i branschen samtidigt som de skapar ett bra nätverk för sig själva. Framtidsstyrelsen är en unik chans för deltagarna att lära sig hur en bransch- och arbetsgivarorganisation arbetar, vad Svenskt Näringsliv arbetar för och hur EU-samarbetet i Bryssel fungerar. En av träffarna sker på plats i Bryssel för att ge en fördjupad kunskap om de näringspolitiska och internationella frågor IKEM är involverade i.

Deltagarna utses genom nominering och väljs ut av en jury som består av tidigare deltagare i Framtidsstyrelsen, ledamöter i den ordinarie styrelsen samt av representanter för IKEM. Målet är att gruppen ska representera flera olika delar av branschen från hela landet.

Framtidsstyrelsen för 2022-2023 har nu utsetts och består av:

Johanna Andmarken, STMicroelectronics Silicon Carbide
Ylva Borgström, Trinseo
Loudin Daoura, Sobi
Tim Ericsson, Borghamns Stenförädling
Simon Hedin, Wibax
Elin Hermansson, Hållbar Kemi
Christoffer Holmqvist, Nammo Sweden
Adrian Kokko, Cytiva
Ludwig Kollberg, Preem
Anna Lindqvist, Phadia
Elin Nilsson, Perstorp
Fredrik Sundlöf, Nynas
Hector Tremearne Ripellino, Valneva
Martin Wandegren, Elis Textilservice

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in