Våra artiklar

 

 

Nyheter

Nu är det dags att rapportera in företagets uppgifter för ert medlemskap i IKEM!

17 jan 2023 | Arbetsgivarguiden
Vid årsskiftet blev IKEM en gemensam bransch- och arbetsgivarorganisation från att tidigare har varit två olika föreningar. För de företag som tidigare varit medlemmar i båda föreningarna innebär detta att man nu bara behöver rapportera medlemsuppgiften för en förening. Senast 28 februari behöver uppgifterna vara inrapporterade.

Ett IKEM - två föreningar är nu en

1 jan 2023 | Arbetsgivarguiden
Nu från årsskiftet är IKEM en gemensam bransch- och arbetsgivarförening från att tidigare ha varit två olika föreningar. Alla medlemsföretag är nu med i en och samma förening och genom det skapas en långsiktigt hållbar och stark organisation som kan företräda och stötta företagen fullt ut i hela bredden av påverkans- och arbetsgivarfrågor.

Det är dags att modernisera kollektivavtalen

21 dec 2022 | Arbetsgivarguiden
Idag växlar IKEM yrkanden med facken och sedan inleds 2023 års avtalsförhandlingar. För IKEM är det centralt att värna svensk industris konkurrenskraft och därmed även jobben i kommande förhandlingar om nya kollektivavtal.

Jourfrågan

16 dec 2022 | Arbetsgivarguiden
Innehåll bakom inloggning

Två föreningar blir en

12 dec 2022 | Arbetsgivarguiden
Vid årsskiftet genomförs den förändring som innebär att IKEM blir en gemensam bransch- och arbetsgivarförening från att tidigare ha varit två olika föreningar. Alla medlemsföretag kommer vara med i samma förening och det skapas en långsiktigt hållbar och stark organisation som kan företräda och stötta företagen fullt ut i hela bredden av påverkans- och arbetsgivarfrågor.

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in