Nyheter

Nyheter

Nils Hannerz tf näringspolitisk chef

19 nov 2021 | Arbetsgivarguiden
Nils Hannerz har utsetts till tillförordnad näringspolitisk chef på IKEM. Tjänsten är till stor del en ny tjänst och ett rekryteringsarbete pågår.

Mer information om nya visselblåsarlagen

18 nov 2021 | Arbetsgivarguiden
Den 17 december 2021 börjar den nya visselblåsarlagen att gälla. Om du vill ha koll på vad den nya lagen innebär rekommenderar vi vårt webbinarie 9 december. Vi har också uppdaterat Arbetsgivarguidens "Arbetsgivarfrågor A-Ö" med kapitlet "Visselblåsarlagen".

Framtidsstyrelsen – våra nya branschföreträdare

25 okt 2021 | Arbetsgivarguiden, Plast
Nu är det dags att nominera deltagare till IKEM:s Framtidsstyrelse. Det är en unik chans för medarbetare i IKEM:s medlemsföretag att under två år delta i ett utvecklings- och ledarskapsprogram. Här får man lära sig hur en bransch- och arbetsgivarorganisation arbetar samtidigt som möjlighet ges till diskussioner om branschens utmaningar och deltagande i ett nätverk för framtiden.

Välkommen till IKEM:s Arbetsgivardag 2021!

12 okt 2021 | Arbetsgivarguiden
Det sker ständigt förändringar inom arbetsrätten. Lagstiftning och rättspraxis ändras och nya regler tillkommer. Det är därför viktigt att löpande hålla sig uppdaterad på det arbetsrättsliga området. Därav bjuder IKEM in till en fullspäckad webbinariehalvdag där IKEM:s förhandlare och arbetsrättsexperter vägleder dig genom nyheter och förändringar.

Ny visselblåsarlag

30 sep 2021 | Arbetsgivarguiden, Lagar & avtal
Riksdagen har beslutat om en lag om skydd för personer som i ett arbetsrelaterat sammanhang rapporterar om vissa missförhållanden. Den nya lagen träder ikraft den 17 december 2021.

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in