Skriv ut

Utskrift

Skriv ut
Nils Hannerz
Nils Hannerz Foto: Bengt Säll

Nils Hannerz tf näringspolitisk chef

Nils Hannerz har utsetts till tillförordnad näringspolitisk chef på IKEM. Tjänsten är till stor del en ny tjänst och ett rekryteringsarbete pågår.

- Vi genomför nu en omorganisation på IKEM där vi kommer att skapa två nya avdelningar – avdelningen Politik samt en kommunikationsavdelning. Avdelningen Politik leds av den näringspolitiska chefen. Jag är glad över att Nils tackade ja till att inledningsvis axla rollen för den avdelningen, säger Jonas Hagelqvist, vd på IKEM.

Nils Hannerz, civilingenjör i kemiteknik, har arbetat på IKEM i åtta år och senast i rollen som forsknings- och innovationschef. Innan han började på IKEM jobbade han som organisations- och managementkonsult.

- Politikens ambitioner kring omställning inom klimat och kemikaliepolitik leder nu till en flod av nya förslag och regler, säger Nils Hannerz. Vi måste jobba stenhårt för att förutsättningarna för IKEM:s medlemsföretag är så goda att de vill investera vidare i landet och jag ser fram emot att delta i det arbetet tillsammans med kollegorna på IKEM, avslutar han.

Nils är 48 år och bor med sin sambo och tre barn i söderort. Han tillbringar gärna sin lediga tid med att springa i naturen och då gärna på Gotland där familjen har ett hus. 

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in