Skriv ut

Utskrift

Skriv ut

Nya kurstillfällen för populära ”Värt att veta om plast”

Intresset har varit stort för IKEM:s och Polymercentrums kurs "Värt att veta om plast". Därför har vi nu tre nya kurstillfällen under hösten. Det finns även en helt ny fortsättningskurs. Kurserna är kostnadsfria och vänder sig till alla som vill veta mer om plast.

Kursen ”Värt att veta om plast” ger en grundläggande kunskap om plast. Efter kursen har deltagarna bra kännedom om egenskaper och användningsområden för volymsplaster, konstruktionsplaster och biobaserade plaster. Kursen ger även en bra inblick i vad som händer i Sverige och inom EU gällande plast.

‒ Vi har genomfört den här kursen många gånger nu och intresset är alltid jättestort. Dessutom har de som gått krusen gett den bra betyg. Därför är det roligt att vi nu kan erbjuda nya kurstillfälle, säger Lena Lundberg, Ansvarig plastråvarufrågor på IKEM och en av de två föreläsarna på kursen.

Värt att veta om plast passar alla som behöver veta mer om plast, till exempel produktutvecklare, konstruktörer, inköpare, säljare.

Information och anmälan

14 september kl 13-17

12 oktober kl 13-17

18 november kl 13-17

Förutom grundkursen Värt att veta om plast finns nu även en fortsättningskurs som ger fördjupad kunskap om egenskaper och användningsområden för volymsplaster, konstruktionsplaster och biobaserade plaster.

‒ Det finns ett stort intresse efter kvalificerad kunskap om plast och det ingår i IKEM:s uppgift att informera om plaster. Det är redan flera hundra personer som gått grundkursen, därför känns det tillfredsställande att vi nu också erbjuder en fortsättningskurs, säger Lena Lundberg.

Fortsättningskurs Värt att veta om plast

Mer information och anmälan: 22 september kl 13-17

Kurserna Värt att veta om plast och Värt att veta om plast, fortsättningskurs genomförs av Polymercentrum i samarbete med IKEM.

Mer information om Polymercentrum 

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in