IKEM kontaktar mindre medlemsföretag för utveckling av rådgivning och stöd

Under april och maj månad kommer IKEM med hjälp av Novus genomföra intervjuer med mindre medlemsföretag för att lära mer om de utmaningar och behov av hjälp som företagen har.

Behovet av rådgivning och stöd kan variera beroende på företagets storlek. För mindre företag finns ofta inte möjlighet att ha egna specialister inom alla områden företaget egentligen kanske skulle behöva. För att bättre förstå utmaningar i vardagen för mindre företag samt behovet av stöd, kommer IKEM att genomföra intervjuer med ett urval av medlemsföretagen. Utifrån undersökningen kan vi på IKEM utveckla ett så adekvat och anpassat stöd som möjligt för mindre företag.

Det är medlemsföretag med högst 25 anställda som kan komma att bli kontaktade för intervjuer av erfarna konsulter från undersökningsföretaget Novus. För att vi ska kunna förbättra vår rådgivning och stöd till er företag så är ert deltagande av mycket stor vikt för oss på IKEM och vi hoppas på ert deltagande.

Vid frågor kring undersökningen går det bra att kontakta Catharina von Sydow Carlström, kommunikationsstrateg och medlemsansvarig på IKEM.

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in