Skriv ut
Konferens/Seminarie

Kemikaliedagarna viktigaste konferensen för kemiindustrin

Kemikaliedagarna 2019 innehåller de senaste regulatoriska och vetenskapliga nyheterna på kemikalieområdet. Årets talare utgörs av kemins toppskikt från myndighetsvärlden, akademin och industrin. Välkommen till två givande dagar i Lund!

Kemikaliedagarna är ett samarbete mellan IKEM och Kemisk Tekniska Föreningen, KTF.

Axplock ur de två spännande dagarna

Vi vill särskilt framhålla vår inledningstalare ECHA:s vice verkställande direktör Jukka Malm men också lundaprofessorn Ulf Ellervik och riksdagsledamoten tillika kemisten Marlene Burwick (S). På programmet finns även talare från RISE och den nya myndigheten för arbetsmiljökunskap (Mynak).

Vi kommer att få höra om en industribrand, reglering av PFAS och om MSB:s nya vägledning om hot och brott med kemikalier. Konserveringsmedel och cirkulär kemi är andra högaktuella ämnen.

Program för Kemikaliedagarna 2019  (uppdaterad version från 9/10)

HalvdagsutbildningenToxikologi i praktiken

I anslutning till konferensen erbjuds även en halvdagsutbildning i praktisk tillämpning av toxikologi. Ytterligare information om ”Toxikologi i praktiken” finns i programmet!

Pris och anmälan

Rabatterat pris gäller för medlemmar i IKEM:s branschförbund och KTF:s branschförbund. På KTF:s webbplats finns det angivet vad de olika alternativen för Kemikaliedagarna kostar. Du kan exempelvis välja att gå utbildningen "Toxikologi i praktiken" delta båda konferensdagarna samt hotell. Eller så väljer du enbart att delta på Kemikaliedagarna.

Information om Kemikaliedagarna, priser samt bokning

Upplägg

Onsdagen 16 oktober kl. 9.00 - 12.00 Halvdagsutbildning "Toxikologi i praktiken"
Onsdagen 16 oktober kl. 13.00 - 17.00 Konferenssal Piraten
Torsdagen 17 oktober kl. 9.00 - 15.00  Konferenssal Piraten

Tipsa gärna kollegor om Kemikaliedagarna.

Varmt välkommen till Lund!

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in