Kalendarium: Kurser och event

Här hittar du alla våra kurser, seminarier, nätverksträffar och andra event. 

Utbildningarna är kostnadsfria eller kraftigt rabatterade för medlemmar i IKEM. Kalendariet uppdateras kontinuerligt.

 • Webbinarie 

  Nätverksträff inom Responsible Care®

  Välkommen till ett digitalt nätverksmöte för dig som är kontaktperson inom Responsible Care® torsdagen den 30 mars klockan 9:30-11:30.

 • Webbinarie 

  #Avtal2023: De nya kollektivavtalen

  Från och med den 1 april 2023 gäller nya avtal på följande avtalsområden: Tjänstemannaavtalet, I-avtalet, Kemiska fabriker, Gemensamma metall och Återvinningsindustrin. 

 • Kurs 

  Chefen i hetluften

  Stockholm

  Lär dig bli skickligare på att hantera och lösa olika konfliktsituationer. Vi varvar praktiska tips med interaktiva övningar. Kursen ges i samarbete med Grafiska Företagen, Trä- och Möbelföretagen, Gröna arbetsgivare och Livsmedelsföretagen.

 • Webbutbildning 

  Arbetsrättslig grundkurs

  Denna arbetsrättsliga kurs vänder sig till dig som är intresserad av arbetsrättens grunder och de vanligaste lagarna som gäller för dig som arbetsgivare. Kursen är indelad i två block och ges 25 och 26 april. IKEM håller kursen tillsammans med Industriarbetsgivarna.

 • Webbutbildning 

  Arbetsrätt fördjupningskurs i LAS

  Kursen vänder sig till dig som har en grundläggande arbetsrättslig kunskap och önskar ytterligare fördjupning inom området. IKEM ger kursen i samarbete med Industriarbetsgivarna.

 • Konferens/Seminarie 

  Save the date – IKEMDAGEN 2023

  Stockholm

  Utan innovativ kemi skulle solcellerna på taket, de återvinningsbara bilbatterierna och teknikerna som krävs för att bygga energieffektivt fortfarande vara skisser på ritbordet. IKEM:s medlemsföretag sitter på nycklarna till ett hållbart samhälle, men då måste förutsättningarna finnas där. Under IKEMDAGEN presenterar vi aktuella projekt och idéer som bidrar till att Sverige och svensk industri kan klara den gröna omställningen och påverka såväl nationellt som globalt.

Kontakt