Nyheter

Nyheter

Industrin sätter sitt hopp till utbildningspolitiskt skifte

8 feb 2022
Från industrin har vi under många år arbetat för att stärka kopplingen mellan arbetsmarknad och utbildningsutbud samt för att den som gått ett yrkesprogram på gymnasiet också ska få högskolebehörighet. Nu har riksdagen ett gyllene läge att stärka den svenska industrin, det skriver Greta Hjortzberg, IKEM och åtta andra representanter för arbetsgivare och fack i dag i en debattartikel i Altinget.

Se webbinariet om Svensk Plast

4 feb 2022 | Plast
3 februari presenterade projektet Svensk Plast det arbete som har gjorts och vägen framåt. Om du inte hade möjlighet att delta på mötet finns nu möjlighet att se inspelningen av webbinariet.

Regeringen beslutar om nationell strategi för elektrifiering

3 feb 2022
Energiminister Farmanbar presenterade idag en nationell strategi för en kraftfull elektrifiering som har ett helhetsgrepp om förutsättningarna i energisektorn. Strategin är omfattande och innehåller 67 förslag som ska genomföras inom de närmaste tre åren.

Sänkta arbetsgivaravgifter för unga sommaren 2022

1 feb 2022 | Arbetsgivarguiden
En tillfällig nedsättning av arbetsgivaravgifter för personer som vid årets ingång fyllt 18 men inte 23 år är sedan tidigare införd för perioden januari 2021 till och med mars 2023.

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in