Skriv ut
Webbinarie

Bli trygg i att tolka och tillämpa I-avtalet

Lär dig hur du ska tolka och tillämpa I-avtalet. Vi går igenom centrala villkors- och lönebestämmelser. Med anledning av Coronapandemin  webbsänder vi istället kursen i I-avtalet 19 maj. Kursen ger dig en god övergripande kunskap om I-avtalets uppbyggnad och viktigare bestämmelser. Välkommen!

Är du anmäld sedan tidigare?

För dig som är anmäld till kursen vill uppmärksamma dig på att vi har kortat ned kursen. I och med vårt nya  kursformat har vissa delar utgått som till exempel arbetstidsförkortning och ett mer omfattande avsnitt om semesterlagens regler. Vi kommer att kontakta dig och höra om du vill delta online eller inte. 

Upplägg

Kursen startar klockan 9.00 och pågår till klockan 12.00 inklusive paus. Du behöver inte ha några särskilda förkunskaper för att gå denna grundläggande kurs. I-avtalet är kursen för dig som är personalansvarig eller löneadministratör. 

I-avtalskursen ger en god övergripande kunskap om I-avtalets uppbyggnad och viktigare bestämmelser.

Ur innehållet

Arbetstidsregler
OB-regler
Beredskapstjänst och arbete under beredskap
Lönebestämmelser
Semester
Anställningens ingående och upphörande
Övriga bestämmelser av central betydelse

Inför webbinariet - att tänka på

Vi skickar en länk till kursen i I-avtalet.

Kursen sänds via Adobe Connect. Använd gärna webbläsaren Chrome. Se också till att du har rätt ljudkälla så att du hör webbinariet bra. Om du exempelvis har ett headset som du satt in i datorn måste du se till att datorn är ansluten till ditt headset. Är du osäker ber vi dig kontakta din IT-avdelning. Du kan också skriva in "Ljud" eller "Ljudinställningar" i sökfunktionen på datorn. Då kan du kontrollera att allt ser rätt ut.

 

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in