Skriv ut
Konferens/Seminarie

Hej medlem! Välkommen till våra HSM-träffar

Våra HSM-träffar vänder sig till dig som är medlem i vår branschförening och arbetar med säkerhet, hälsa, miljö eller security. Det finns även möjlighet att vara med via vår webbsändning. Välkommen!

2019 hade våra träffar ett fördjupningsavsnitt om kemikalier och brott med handläggare från MSB och FOI. I år kommer Annkristin Axén, enhetschef på Kemikalieinspektionen prata om e-handel och tillsyn av varor. Träffen kommer också innehålla avsnitt om miljötillstånd och mikroplaster.

Webbsändning

För er som inte har möjlighet att resa till någon av de planerade träffarna, men ändå vill ta del av presentationerna finns det också möjlighet att lyssna via länk. Observera att ni behöver anmäla er som vanligt, men ange att ni deltar via webben.

En länk kommer att skickas ut till er som anmält detta i tid inför mötet.

Upplägg av dagen:

Vi startar kl 9.00
Aktualiteter, fördjupning, gruppdiskussioner
Lunch vid 12.30
Avslut 13.30

HSM-träffarna är kostnadsfria för medlemmar i branschföreningen.  Arbetsgivarmedlemmar kan delta i mån av plats. Om du blir förhindrad kan du överlåta din plats till en kollega.  Den som uteblir och inte har överlåtit sin plats till annan blir däremot debiterad 500 kronor inklusive moms.

Om HSM-träffarna

På HSM-träffarna presenterar vi ett smörgåsbord av aktuella frågor och nyheter inom ramen för miljötillstånd, kemikalielagstiftning, kemisk arbetsmiljö, säkerhetsskydd med mera. Ett viktigt syfte med träffarna är också att du ska få möjlighet att ställa frågor och dela erfarenheter med kollegor. Har du specifika frågor som du tror att fler kan ha glädje av att vi tar upp, mejla oss en tid innan träffen så att vi kan förbereda vårt svar eller diskussion.

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in