Skriv ut

Utskrift

Skriv ut
Livesändning

Industridagen - Sverige som innovationsstormakt

Välkommen till digital livesänd grande finale! Hur ser utbildningssystem, offentlig sektor och forskning ut i ett Sverige som siktar på att vara en innovationsstormakt? Det är frågor vi ställt och arbetat med under 2021. Den 24 januari är det dags att landa och konkretisera vägen framåt!

Vi ses i Stockholm men tar vår utgångspunkt i en regional innovationsstormakt på gång – Västerbotten! Här sker just nu en av Sveriges största samhällsomvandlingar när etablerad och ny industri tar enorma utvecklingskliv. Inspirerande och utmanande och svaren på hur det ska ske prövas ständigt.

Vilka lärdomar kan vi dra redan nu och hur får vi hela Sverige att bli det land dit världens blickar vänds för lösningar på de stora utmaningarna? Och vilka politiska reformer behöv för att det ska bli möjligt? Den 24 januari samlas avgörande aktörer från hela samhället - företag, fack, arbetsgivarorganisationer, akademi, offentlig sektor och politik för att sätta en plan framåt.

24 januari 2022 Sverige som innovationsstormakt – Final

Vi flyttar fram Industridagens final och tar sikte på den 24 januari. När det är dags att knyta ihop säcken för Industridagen vill vi ses - live, tillsammans för att landa och ta vara på allt engagemang och de inspel vi fått under årets olika aktiviteter.

27 augusti 2021: Innovativ sektor - det offentliga ledarskap

22 mars 2021 : Digital takeoff – Sverige som innovationsstormakt
Med start den 22 mars blir årets upplaga av Industridagen en resa i flera steg där vi tar oss an temat från olika håll för att landa arbetet under en heldag i en region som redan tar kliv mot en innovationsstormakt - Västerbotten.


Kontakt

Mejla till virpi.hagberg@teknikforetagen.se

Mer information hittar du på industridagen.se

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in