Skriv ut

Industrirådet kallar till Industridag 2021 - Sverige som innovationsstormakt

Ett Sverige som leder den internationella hållbarhetsomställningen, en industri i teknisk framkant efterfrågade över hela världen, ett Sverige som i så hög utsträckning exporterar lösningar på globala problem att vi betraktas som en innovationsstormakt. Under den ambitionen kallar Industrirådet samhällets aktörer till Industridagen 2021.

Årets Industridag blir en resa i flera steg där vi sätter fokus på såväl styrkor som utmaningar för industrin i Sverige att ta positionen som innovationsstormakt. Du kan anmäla dig för att vara med 27 september.

  • Vilka reformer tar Sverige först till framtiden? Och vilka krav ställer det på samhällets olika aktörer – på politiskt ledarskap, industriellt ledarskap, akademi och lärande?

22 mars: Digital takeoff – Sverige som innovationsstormakt

Med start den 22 mars blir årets upplaga av Industridagen en resa i flera steg där vi tar oss an temat från olika håll för att landa arbetet under en heldag i en region som redan tar kliv mot en innovationsstormakt - Västerbotten.

Mer information

27 september: Industridagen 2021 - digital start från Västerbotten!

Sverige som Innovationsstormakt - ett land som leder den internationella hållbarhetsomställningen och exporterar lösningar på globala problem. Det är temat för Industridagen 2021.

Vi startar och landar i en region som är innovationsstormakten på spåret. Här möts etablerad och ny industri – gruva och skog, batterier och spelutveckling. En samhällsomvandling av stora mått. Nya möjligheter men också nya krav från många delar av samhället. Vad skapar framgång och vilka är utmaningarna? Med utgångspunkt i detta ”Klondike” startar Industridagen 2021!

Kontakt

Mejla till virpi.hagberg@teknikforetagen.se

Mer information hittar du på industridagen.se

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in