Onlinekurser

Här samlar vi webbinarier och inspelade utbildningar samt kurser för våra medlemmar.

Lönekartläggning

Innehåll bakom inloggning
Lönekartläggning
IKEM:s onlinekurs i Lönekartläggning består av fem moduler. Kursen ges i samarbete med Hjorth & Partners AB. Lyssna och lär när tiden passar passar dig. Kursen vänder sig till medlemmar i arbetsgivarföreningen. Se till att du är inloggad eller skaffa inloggning till  ikem.se.

En ingång till lönekartläggning

Innehåll bakom inloggning
Lönekartläggning
Med onlinekursen En inblick i lönekartläggning får du en tydlig information om vad du ska tänka då företaget genomför en lönekartläggning. Kursen ges för medlemmar i IKEM:s arbetsgivarförening.

Introduktion till nya dataskyddslagen

Innehåll bakom inloggning
GDPR
Dataskyddsförordningen, GDPR, har ersatt den svenska personuppgiftslagen. Denna onlinekurs vänder sig till medlemmar i arbetsgivarförening. Logga in eller skaffa din inloggning så kan du se denna introduktion.

Rehabilitering och uppsägning

Innehåll bakom inloggning
Rehabilitering och uppsägning
Denna kurs som ger ett arbetsrättsligt perspektiv på alkohol och droger kan ses av medlemmar i arbetsgivarföreningen. Logga in eller skaffa din inloggning. Denna onlinekurs bygger på IKEM:s webbinarie som sändes 24 april 2019. 

Korttidspermittering

Innehåll bakom inloggning
Regeringen har presenterat ett förslag om korttidspermittering som bygger på ett tidigare förslag om nytt system för stöd vid korttidsarbete. IKEM höll därför ett webbinarie torsdagen den 19 mars i ämnet. Du måste vara inloggad eller medlem i arbetsgivarföreningen för att få åtkomst.

Introduktion till systematiskt arbetsmiljöarbete

Innehåll bakom inloggning
Camilla Backlund, expert inom arbetsmiljöområdet på IKEM ger en introduktion till det systematiska arbetsmiljöarbetet. Inspelningen är enbart tillgänglig för medlemmar i arbetsgivarföreningen.

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in