Skriv ut
Kurs

BioLyftet: Utbildningsdagar

Nu arrangerar BioLyftet två utbildningsdagar i Stockholm för dig som vill höja kunskapen om och öka användandet av biobaserade och återvunna material. Utbildningen är på två dagar. Första tillfället 13 mars och det andra 27 mars.
  • Utbildningssatsningen BioLyftet riktas till små och medelstora företag som praktiskt vill börja att använda biobaserade, återvunna och återvinningsbara material i sina plast- och textilprodukter.

Målet är att företaget efter genomförd utbildning ska ha tagit fram en plan med aktiviteter för att praktiskt prova och utvärdera hållbara material i sina produkter.


Utbildningen omfattar två dagar där halva tiden ägnas åt biobaserade och återvunna material.

Vilka alternativa material finns? Hur presterar de? Under de två dagarna hålls också olika workshop-moment. Här får deltagarna företagsvis arbeta med ett antal frågeställningar med stöd från kursledarna: Var är vi idag? Vart vill vi nå? Vad vill våra kunder? Vilka hinder finns? Vilken produkt är lämplig att prova alternativt material i? 

Upplägg

Vi serverar kaffe från kl 8.30. Utbildningen börjar kl 9.00. Denna utbildning är kostnadsfri.

För att dagarna ska bli så värdefulla som möjligt rekommenderar vi att flera funktioner från företaget deltar. Det innebär att två till fyra personer från samma företag behöver delta.

Deltagandet i BioLyftet är kostnadsfritt.

Frågor och mer information
För frågor och mer information kontakta Erik Perzon, projektledare, erik.perzon@ri.se, 0761-47 63 87.

Logga in eller skapa en inloggning

Då får du ta del av mer information på webben.

Logga in